"Your hands for Worldwide Moving"
 

Verhuizingen

Senioren verhuizingen

Voor senioren, mindervalide, hulpbehoevende of gehandicapten is het niet altijd even makkelijk om te gaan verhuizen. VDBosch Moving-Servies neemt alle zorg rondom de verhuizing bij u weg, en biedt u speciale verhuispakketten aan. Neemt u gerust contact met ons op, om de diverse mogelijkheden door te spreken.

Nationale verhuizingen

Verhuizen doet u niet elke dag. VDBosch Moving-Services wel, immers het is ons vak! Door onze jarenlange ervaring bent u voor een stressloze verhuizing bij ons aan het juiste adres. Ons vakkundige en vriendelijke verhuisteam staat graag voor u klaar om uw verhuizing professioneel uit te voeren. Iets waar u met veel plezier op terug kunt kijken! 

De mogelijkheden:

- Inpakken van verhuisdozen 

- Uitpakken van de verhuisdozen

- De- en montagewerkzaamheden

- Verhuizen van de complete inboedel

- Verhuizen van enkel de meubelstukken

  • Internationale verhuizingen

VDBosch Moving-Services gaat ook internationaal! Door zendingen te combineren, kunnen wij tegen scherpe tarieven uw verhuizing binnen Europa verzorgen. Niet alleen uw complete inboedel, maar ook gedeeltelijke inboedels verhuizen wij door heel Europa.

Overzee verhuizingen

U gaat verhuizen naar een ander continent? Wordt het Amerika, Australië, Canada of een ander werelddeel? 

VDBosch Moving-Services heeft hier de juiste kennis en mensen voor! Natuurlijk wilt u dat uw inboedel in vertrouwelijke handen is. Met eigen gespecialiseerde exportpartners ondersteunen wij u volledig bij uw verhuizing naar een ander land en/of continent. De contacten die wij aansturen spelen hier een belangrijke rol.

Het vervoer van uw inboedel kan gescheiden per zee- of luchtvracht, geheel afhankelijk van het volume en de wensen. Door diversiteit van weersinvloeden is het van cruciaal belang dat uw inboedel op een vakkundige en professionele wijze overzees wordt verpakt!

VDBosch Moving-Services gebruikt de juiste export verpakkingsmaterialen om zo uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven. Samen met onze exportpartners verzorgen wij uw verhuizing met alle formaliteiten incluis. Kortom, het begin van een zorgeloze verhuizing!

Bezoek van onze verhuisadviseur

Indien u wilt, dat onze ervaren verhuisadviseur, geheel kosteloos en vrijblijvend bij u op gesprek komt, neem dan gerust met ons contact op. Alle mogelijkheden met betrekking tot uw verhuizing worden uitgebreid met u doorgenomen. Na de taxatie, ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een verhuisofferte op maat. Opbellen
Info